-mhouřim oči do ranního slunce-
Anotace: dneska... se to všechno asi zlomilo.
Ani náznak větru.
Chvěju se při pomyšlení
kam se asi zatoulal.
Plyšoví medvídci vytvořili koalici
a začali systematicky pátrat
po ztraceném vánku
co brouzal travou
hladil květiny...
Přivíráme oči před žhnoucím sluncem.
Ale ty ne.
Jsem pro tebe chlad
a když se na mě díváš
nic jiného než prázdno necítíš.
Jsem samota.
Ale nechci ubližovat...
chci být chladným větrem
co pohladí trávu
a utěší uschlé růže...
Přečteno 346x
Tipy 23
Poslední tipující: WAYWARD, Holis, rry-cussete, Simísek, padající do neznáma, 6thSun, Kapka, enigman, Lota, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)