Anotace: prostě zase v háji.. zná někdo lék na všecko?:(
Krátká výstižná... Hodně obrazotvorná, to mám nejradši...
Moc se mi líbí "Objednala jsem si smutek do trojky" to tam považuju za takovej vrchol... i když já bych dal přednost "smutku do pulitru" :-)
Neshledávám na ní nic co by se mi nelíbílo, docela bych jí přidal do výběru :-)
23.04.2009 12:10:00 | Dimi
M., je to prekrasny... je v tom hrozne moc z tebea taky to hrozne moc rika...* jsi silna.
17.04.2009 21:25:00 | Layla.
i když si člověk myslí, že už je na dně, vždy se najde něco pozitivního, co zbývá a co nakonec pomůže. pěkně napsané, přestože s koncem nesouhlasím. =)
16.04.2009 20:53:00 | Kristine Clary-Aldringen