Táhněte k čertu !
Táhněte všichni k čertu
celý tento svět
takhle to vse má bejt?
Hnusná podlost
číší z vás jako nemoc.
Jdete se léčit,svině podlý
Nemyslete si,
Už nikdy to nebude dobrý!!!
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Tracy Beakerová
Komentáře (2)
Komentujících (2)