boháč
Majitel jsem
velkého bohatství
..nevlastním s ropou zem
a ani opatství
Ba ani nemám kont
zlata a šperků
auta jak James Bond
ve filmech při úterku
Tak co to vlastně mám?
V kapse pár jenů
myslím že kolem pěti
jednu hodnou ženu
a dvě zdravé děti
..Jsem boháč!
Přečteno 312x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Markéta Hl., Kapka, mamina, labuť, děda cestovatel, Mbonita, Mademoiselle Drea
Komentáře (1)
Komentujících (1)