Život
Život stojí, depka zbrojí.
Život plyne, náděj hyne.
Život plouží, duše souží.
Život plave, vše jen klame.
Život běží, pak je svěží.
************************
Život je dar, tak ho žij,
Život užívej a kupředu běž,
Život dávej a kalich pij,
Život je pravda, ne lež.
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, BARBYE
Komentáře (0)