žluté střípky
Anotace: skládané ... do mozaiky všedních dnů ...
konečkem prstu obkresluji Tvoji siluetu
když choulíš svou nahotu pod hvězdnou oblohou
anděl koupajíc se v měsíčním světle
čirost citů naplní tisíce pohárů
do dna jich pít a být syt
svět se roztříštil na tisíce ledových kousků
padají z nebe
sněží čerstvý vzduch
v naději umírá
s každičkou vteřinou
žití
bytí
ve snech o nekonečném milování
v místech kde Amorův šíp
probodl srdce
nasál rty
kapky krve
v touze po splynutí
utonutí
v bezbřehé
něžnosti doteků
...
..
.
Přečteno 296x
Tipy 21
Poslední tipující: Jasmin de Paris, fab four, Holis, NikitaNikaT., Bíša, labuť, kikis, floreciente, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)