Olovká

Olovká

Anotace: (vraví sa "v zákopoch nie sú ateisti")

V čase sviatkov,
keď píšeme známym pár riadkov,
keď vo zvyku lejú na Štedrý deň devy do vody olovo,
zisťujúc nastavajúceho povolanie, junák,ký im povie to zázračné slovo.


Na rybky s olovkami vyrážajúc,
závažiami chytro vyvažujúc,
chutné mäsko neskôr oceníme,
slabý úlovok?, teda, stratégiu nabudúce pozmeníme.


Abo, situácie, keď inšiu úlohu zaihrajú olovká,
keď tieto kúsočky navždy ukradnú, človiečika... (Dochádzajú slovká.)


(Už došli.)



Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 17.04.2009
Přečteno 247x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, zlomeny srdce, Markéta Hl., labuť, LucQa, Unyle Pěl, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí