klid
Anotace: když nasatne klid...
sedím nohy nadzemí
sedim v křesle sedím sám
sedim a vypadá to
..................................................
že rozímám
nad zbytkem prázna
co zbylo nám dnes
..................................................
je čtyři ráno a zašťěkal pes
kouám už svítá
prones sem. : "DNES?"
..................................................
ve čtyry ráno když zaštěkal pes
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: malý lachtánek, Caracol, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)