Probuzení

Probuzení

Anotace: Láska, poupě v srdci.

Den se sklání do tvých očí,

paže dychtí po objetí
a láska je slepá.

Vlaky jezdí nostalgicky,
ústa něco šeptají,
Siréna z lodních doků plaší mlhy
a dálky v srdci volají.

Stojíš na rohu ulice,
V dlani gram loučení,
déšť smáčí vlasy
a přítomnost cválá na koni.
Autor Hombre, 17.04.2009
Přečteno 279x
Tipy 4
Poslední tipující: staruska, Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Výstižná, zvláštní okamžiky...

17.04.2009 09:05:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí