nalomená...
smutná paní
pod kápí
v tichých motlitbách
pobledlá
stínem
smířená
s osudem...
hej pane!
nelelkuj
sedni na koně
a spěchej za ní...
nenech ji plakat
navrať jí smích
leží ti přeci
rozprostřená
v osrdí......
nenech ji odejít
ukloň se
poklekni
a podej jí ruce své
do dlaní...
tak už
roztoč osudí...
a
spěchej
spěchej
SPĚCHEJ!...
Přečteno 384x
Tipy 40
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Triffid Kolbe, spare, zlomeny srdce, s.e.n, maliska, Bíša, Churry, voedor, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)