dvojková...
ovládám podvojné účetnictví
občas si zazpívám dvojhlasem
mám dvojí občanství
vedu dvojí život
takže vlastně nevím
kdo v tuhle chvíli jsem...
šinu se pomalu
přes řeku ve dvojstupu
dvakrát jsem letos
dostal přes ústa
někdy fotím dvojexpozice
a zatím ještě nemám
druhou bradu...
každý máme dvě tváře
baví mne dvojsmysly
často se ocitám v křížové palbě
když se moc napiju
vidím dvojmo
a navíc všechno
jen dvojbarevně...
když do něčeho vrtám
používám dvojstupňový vrták
a měřím dvojím metrem
rád hrávám dvouhru
obouručně
mám svého dvojníka
a umím zdvojnásobit objem...
žiju si prostě
jako to růžové zvíře v žitě
na dvojhvězdě
v páru se svým já
v domku s dvěma koupelnama
a dvoulůžkovým pokojem...
po svém...
a tuplem!....
Přečteno 420x
Tipy 59
Poslední tipující: Marupiara, lampicka, NikitaNikaT., Holis, jusTMee, Mbonita, Házté, poustevník Jirka, Veselý Drak, Vlk v rouše, ...
Komentáře (20)
Komentujících (19)