Podobnosť..
Anotace: .. čiste náhodná
Nečítaj začiatok, choď až na koniec
už nie je zábavný nonstop z hviezd pokec
nevalná téma je kolotoč v noci
vysadnem si naň, hoc nemám ho v moci
krúti sa dokola, vír stále silnie
zbláznim sa z toho, to viem neomylne
hviezdy a Mesiac sú žiarivé čiary
neviem, či vnímam, či sa mi len marí
sedačku z reťazí odtrhlo zrazu
spoznávam svojich snov poslednú fázu
keď oči otvorím - vidím to isté..
je to len podobnosť náhodná čiste?
Přečteno 274x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Indigo, Skalsky Pavel, Markéta Hl., spare, NikitaNikaT., Simísek, labuť, LucQa, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)