můj přítel
Kolik přání jsem vyslovil,
kolik touhy jsem odsoudil.
Pokolikáté již jen jsem mluvil,
abych mohl mlčet.
Příliš mnoho slov,
která mlčí tak průkazným tónem bolesti.
Ach to žalostné bolení,
přináší střípky srdce tiché konverzace srdcí.
Sedni si drahý příteli..
co nejblíž,
abych mohl naslouchat tvému srdci.
Budeme ,mlčet.
Přečteno 570x
Tipy 6
Poslední tipující: Castiza, Modrý Anděl, Churry, Kapka, Indigo
Komentáře (1)
Komentujících (1)