Anotace: ... (nevím proč, ale je to pro mě asi ještě nějak silný téma, i když můžu na vlastní kůži ještě vědět kulový... o tom, co je to hrůza, i když ochutnávky někdy stačí...)
jsou hvězdy, které prostě štěstím nesvítí... pro toho, kdo je má přišpendlené na ramenou ;-)
17.04.2009 15:33:00 | Jasmin de Paris
...člověk by si řekl: hele hvězda, ta musí být šťastná...a přitom i hvězdy mají svoje trápení... šťastný, je asi ten, kdo se narodí pod šťastnou hvězdou :-)
17.04.2009 15:10:00 | Lota
... i to se někdy stává ... ochutnat ano, ale s mírou nebo Mírou .?.?. :-)
17.04.2009 14:19:00 | vapiti