Život v dobe bez srdca
Anotace: o sučasnosti,o dnešku
Vytapetovaný život,
vystrihnutý z plagátu,
reklama na skrášlenie,
meno z výlohy - abeceda luxusu.
Mám ťa! kópia cudzieho osudu,
zbierka názorov v štyroch farbách,
fenomén doby, atrapa.
Obujem si ťa dobrá doba,
umenie zmárnim vo vačku,
šťastný život, šťastný svet.
Vytapetovaní ľudia,
vystrihnutí z plagátu,
reklama na návnadu,
nech zhltneme sami seba,
v dobe z mramoru.
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)