Maturita
Anotace: Tak takhle se teď spousta ubohých čtvrťáků cítí.
Učím se,
nebo snad mučím?
Na papíře prázdné řádky
v hlavách čím dál větší nepořádky.
Strach a úzkost přichází
svědomí čtyři roky lenosti odráží.
Tak co teď na poslední chvíli?
Ginko, kafe a velkou píli.
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Lissa
Komentáře (2)
Komentujících (2)