Zase znova opět
Anotace: Nevím, čí jsem, ale děkuju:-)
Od března
já tě znám
zase od března tě mám
zase tě poznávám.
Chceš úsměv
plný slev
mám slevit ze svých cen
slev taky jeden sen.
..pokračování příště
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Nergal, Květka Š., WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)