nový začátek
Tlustá čára za minulostí
poházené hliněné
desky Bible
s věčným slovem
vzpomínek
roztříštěné písně
Andělů s jablkem
červavým
na dlani
záložka posledního
kroku
před jámou
od parazita
Zkažené slunce
zářící těžce
bolavé paprsky
skrz
naši tvrz
bez hradeb
Asi se neubráním.
Kde jsou ti andělé
se srdcem na dlani?
Pusto, prázdno, temnota...
Na nebi ticho, prázdnota
Když
vtom se objevil
Anděl
bez perutí
Otevřel nebeskou bránu
Srdce
a začal se počítat
čas
Míle od neživota
...
Terakotové figurky
dostaly jméno
Člověk
-
po vytažení z pece
Přečteno 252x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, Cizinka, Daisy.., Vlk v rouše, Bíša, NikitaNikaT., Markéta Hl., Květka Š., strašidýlko-střapatý, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)