Jarouš
Nesměle si vykračoval
městem,
nejdřív nenápadně,
to aby nespustil davovou psychózu
Lidi si ho ale i tak
s úsměvem všímali
... vždyť roztával
dojetím nad každou
bledulí!
Nešlo ho přehlédnout,
neboť za ním udýchaně
klopýtalo ještě prokřehlé
slunce
Už nestačil skrývat
květiny, které mu padaly
z kapsy
do zahrad a na louky
No jo, on s tím
svým prozrazením
vždycky tak pateticky
okolkuje
... ten JAROuš!
Přečteno 340x
Tipy 9
Poslední tipující: Zefi, Kapka, Petbab, Natálie T., Sleepwalker, Bíša
Komentáře (0)