Prašná
Rytmické cinkání vody...
Poslední kapka steče...
Čekám tu vkleče,
až sklesne moje ego...
Zcela dobrovolně
u četby Dona Juana...
Poslední stranu spisu
zavřu do lisu
a vytisknu tam malé ex libris...
Malé jako já...
Erare humanum est,
stojí tam.
Blázni bláznům nevěří
a slova jsou jen pápěří
a tisk mi bere kus mě...
Ale mě to nevadí...
V antikvariátě
suší se na špagátě
listy starého herbáře...
Brčál barvínek vybledlý po letech...
Na posledním šedu
vzkaz uložený k ledu
potomky sběratele listí...
Ale já ho čtu...
Poezie...
Průměrná, ale co na tom záleží...
Přečteno 249x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Tacca, fab four, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, Churry, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)