Anotace: Co udělá lidem radost a pomůže, aby jsme se zasmáli, zkuste hádat, není to tak těžké :)
Krásná básnka, myslím si, že kolikrát maličkost udělá větší radost, jak nějaký veliký dárek... ST! pěkně se mi báseň četla.
17.04.2009 21:48:00 | NikitaNikaT.
A co pusa od maminky když doneseš ji konvalinky...
nebo první "dětské máma" to je přece radost pravá.
A ještě něco,to když byl vnouček maličký a broukal moje básničky.Ách jo,to bylo něco.
17.04.2009 20:56:00 | Květka Š.