HVĚZDIČKA
Hvězdičko bloudivá,
hvězdičko toulavých duší,
putuješ noční oblohou...
Prosím ještě nezhasínej!
Prosím za nás,
kterým stále záříš v očích.
Prosím za ty,
kteří čekají až se usadíš
v jejich neposedných duších
a úlevu jim přineseš.
Tak moc tě prosím
NEZHASÍNEJ!
Komentáře (0)