Variace na minesengry
Dřevo se listem odívá,
zpívá si slavík v mlází,
kolkolem mlha svádivá
a v zátylku trochu mrazí...
Dřevo se listem odívá,
zpívá si v křoví slavík,
kam jen se člověk podívá,
píseň je jenom návyk...
Dřevo se listem odívá,
zaznívá z temna hradu,
kam jen se člověk podívá,
dívá se na zahradu...
Dřevo se listem odívá,
zpívá si ptáče zase,
kolkolem samota loudivá,
přišla z všech časových pásem...
Přečteno 336x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Tacca, WAYWARD, labuť, ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (2)