Po špičkách
Anotace: o něčem, možná o ničem .. :D
Býval jsem člověkem!
Volil jsem cesty,
však teď jsem jen
klíčem bez dveří!
Ptákem bez peří,
kterýmu nikdo
..........nevěří.
Spolkl jsem návody
jak žít do divokého
nitra v svém břiše.
Pšt, hlavně tiše.
I kolem vlastního
stínu chodím
po špičkách.
Přečteno 377x
Tipy 28
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Xindy, Churry, wigi.sama, kikis, Holis, saddova, nejsembásník, eery, Carver, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)