Ničitel
Anotace: ... kdo jsem ? co jsem zač ?
Kradu se temnotou
Kradu se světlem
Kradu se nicotou
Kradu se stínem
Kdo jsem a co jsem zač ?
Kdo zrodil mne a nač ?
Proč jsem ?
Jsem živým, ale nedýchám.
Jsem mrtvý, ale stojím dál
Beze mne by život nebyl životem.
Smutek smutkem, lítost lítostí
Beru vše, ale nic není mé
Beze mne by nebyl vesmír vesmírem
Já jenž kradu se temnotou
Bez svědomí, bez zpytování
Nechť nikdy nejsem zapomenut
Však bez vzpomínek na slitování
Mně bojí se každý
Nikdo nechce mne potkat
Bojovník chrabrý
Ani ten, jemuž hrdlo srazí kat
Střes se poutníče na cestě temné
Tam kde Bůh už není Bohem
Kde Ďábel není zlem
Tam kde vše je jen mé
A není úniku z promasti černé
"Jsem smrt … ničitel Světů"
Přečteno 302x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Sýkorka07, Isquieasuus, Unyle Pěl, Bublajs, excited, Memento
Komentáře (2)
Komentujících (2)