Anotace: Každý den je jiný, potkáváme spoustu lidí a každý má svůj příběh, svůj život.
Je dobře, že dny přicházejí a odcházejí, jen tak toho hodně stihneme prožít. Věřím, že se potkáme, že nám naše tváře, jistě sympatické, samy dají průchod myšlenkám.
17.04.2009 22:31:00 | devcatko z jetele
Pěkná básenka, tak moc pravdivá, citlivá, hodně v sobě skrývá, ale jen to, co si v ní každý může najít sám...
17.04.2009 22:27:00 | NikitaNikaT.