Pod kůži
Dotknu se mechoví
Souhvězdí pih
Odkryju ledový
Chlapecký střih
Ukrytý pod dekou
Tisíců puntíků
Bez barvy, bez ladu
Pohublých kotníků
Ta tma a ticho tam
Pak hvězdné nebe
Optický mamoklam
Vidím tam sebe
Plný svých zlozvyků
Dotkl se papíru
Středobod vesmíru
Šiju tě na míru
Na míru snila jsem
Sen plný dotyků
Spadl mi na polštář
Pytlíček puntíků
Jsi to ty
Kopa olivových pih
Zamknutý
Jak dostanu tě z nich?
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, 6thSun, Házté
Komentáře (1)
Komentujících (1)