Vzpoura
Vzpoura proti skoku
v mysli se bojuje
stojím na mrakodrapu
skočit nebo
vzlétnout
do písku
hlubokého moře
ve černém vesmíru
smrt
probuzení
slyším
rytmus
ztracené kytary
zpěvák ztratil hlas
cítím oheň
krev a slzy
šplhání po věžích
opony padají
kapela na vrcholu slávy
pád
já
zpěvák kterému nikdo nerozumí
vrhám se po hlavě
do davu
stát se jedním z nich
nasadit si brýle
ustříhat si vlasy
tráva
boj
vyhulený joint
výkřiky o svobodě
neutralita názorů
hašiš voní
bolest
bubny na poušti
lapače snů rozvěšené v pokojích
usínám
zlý sen minulosti
se mi vrátil.
Přečteno 336x
Tipy 24
Poslední tipující: Holis, lucajda89, NikitaNikaT., labuť, Bíša, enigman, Princezna.Smutněnka, Lenullinka, LucQa, voedor, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)