Pokud alespoň někdo byl potěšen, nenapsal jsem tyto řádky naprázdno.
21.04.2009 00:35:00 | Zasr. romantik
Pokud alespoň někdo byl potěšen, nenapsal jsem tyto řádky naprázdno.
21.04.2009 00:34:00 | Zasr. romantik
Mám úsměv na tváři a smekám před Tebou, neb jedna perla za druhou, to se hned tak nevidí, ty píšeš mi skvěle do noty života... hele, nešpízuješ mě náhodou? :o) (to byla jen legrace)
19.04.2009 13:22:00 | NikitaNikaT.