Kdo....
Anotace: někdy se ptáme kdo?
Kdo v kaluži
myslí na ruži
kdo v naději
vchází později
kdo potají
slova se sčítají
kdo sedí na zapraží
bloudí v naději ještě bláznivěji
kdo v kalužích
čte si později
kdo v mracích
čte si hříchy
ze své pýchy
hřichy co odeznějí
kdo v kaluži
bude jen pít
kdo stráží
ty cesty
kam jít
a sny v sobě probudit....
Přečteno 295x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Juraj Hrom, labuť, Markéta Hl., micátko, NikitaNikaT., zlomeny srdce, mamina, lucajda89, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)