Krabice
Krabice
._________________
._________________
._________________
Krabička z bílých stěn
v kterých jsem uvězněn.
._____________________
._____________________
._____________________
Jsem žena, ale cítím se být mužem
mé srdce ukryto pod krunýřem
.________________________________
.________________________________
.________________________________
Z bělavých stěn šílím
to všechno kůli chvílím
.______________________
.s tebou _._._._._._._._._.
.______________________
Já nechci, aby mi patřil svět
chtěla bych jen pár vlídných vět
.__________________________________
.od tebe _._._._._._._._._._._._._._._._._.
.__________________________________
Čti mé vzkazy mezi řádky
Mému srdci chybíš, už nějaké ty pátky…
._!0
._I_0<3__?_<3__<3__Love you_________
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: padající do neznáma
Komentáře (0)