Vypravěčka
Jak labuť,co umírá ve sněhu,
vyprávím tisíce příběhů.
Jak vodní nymfa poblíž skal,
můžu vyprávět,co jsi znal.
Můžu vyprávět o časech,co jsou pryč,
k lidským srdcím nosím klíč.
Můžu číst budouctnost mezi kameny,
vy lidé jste obtěžkáni těžkými břemeny.
Můžu číst osud a pravdu z dlaní,
však hořkou cenu mají tvá přání.
Jsem vypravěčka bez motta,
však cena příběhů,je cena života...
Přečteno 270x
Tipy 10
Poslední tipující: Churry, Allainila, BARBYE, Equus przewalski, Alasea
Komentáře (2)
Komentujících (2)