Spánek...
Anotace: Když vás popadne skličující pocit ... toužíte po trochu klidu ... jen jesli by se ta básen potom neměla jmenovat nekonečný spánek
Nádech a výdech
z těžka a nuceně...
a jako kdyby každým výdechem
kus chuti k životu byl odnesen...
Nvědomost sladká, tma, snění, uvolnění,
nevědomost daleká, jen unava se rozlévá
na mysl, ospalost příjemná...
a jakoby s každým unaveným výdechem
kus chuti k mylšlení mi byl odnesen...
Zavřít oči, tma lákavá
svím lásky plným náručí nevědomí mě výtává...
Spánek klidný a cesta dál,
jen kousek, než by se kdo bál...
jen kousek, ale hranici křekročit
a ve světě tamním neodvratně zkončit...
Dát průchod slabosti
a nevědomí se podat,
pryč sou drtící drobnosti
už nikdy se za nimi nebudu muset vydat...
A spánek klidný a cesta dál
jen kousek, než byse kdo bál ...
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: Sýkorka07, no.signal
Komentáře (2)
Komentujících (1)