Dech tajemné krásy
Anotace: Na své cestě za ... potkáváme různé poklady a potkávají nás zkoušky, buď odoláme a dostaneme se dál a nebo zkameníme a čekáme na vysvobození...
Sbírka:
Co?
Dech tajemné krásy
Na louce rozprostřený
dech tajemné krásy
zve Tě nahlédnout
do alchymistické kuchyně spásy.
Barvy jsou kouzelné vstupenky,
podívej na cudné pomněnky -
zvou Tě skromností,
s láskou Tě pohostí,
dveře Ti otevrou,
ale s Tebou nevejdou.
Do čarovného světa
každý sám vejít měl by,
rytíři čekají,
meze hlídají,
kdo překročí,
s tím zatočí
se svět.
Černí havrani dají se v let,
brány zavrou se,
nikdy už nevkročíš zpět,
jsi jak flétnička,
na kterou zazní písnička,
dáš rozpomenout
na divotvornou jiskru
ukrytou hluboko.
Přečteno 320x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, TAORA3, Markéta Hl., NikitaNikaT., Kapka, zlomeny srdce, Bíša, Jaromila, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)