budeš voňať po cigaretách
Budeš smrdieť po cigaretách
Keď ťa odvezie sanitka
Po čistej strele do srdca
/V izbe tvojho bytu
Kde víno napustené je
Až po okraj vane
A na ňom plávajú lodičky
Zo snov a novín poskladané/
A budeš nahý
Ako (z)milovanie
Nás dvoch
A tvoje spotené telo
Plakať bude horké slzy
A blázon čo ma pustil
Z náručia Bude
Spievať o Hluku
Ticha o skoku o Páde
O všetkom
Čo konáme
A ty
Budeš krásne voňať
Po posledných cigaretách
Ja kľačať v rohu
/pokánie .../
„Nemocnica?“
„Nie pane...pohrebný ústav.“
/Tvoj plač, moje milovanie/
Přečteno 357x
Tipy 16
Poslední tipující: mjh, Franti, kikis, fialová, TAORA3, spare, zlomeny srdce, Hloupá Květinka
Komentáře (5)
Komentujících (5)