O půlnoci..
Anotace: .. na Staroměstském náměstí
Když plakal v podloubí před Týnem
- ten pláč z dojetí mu prominem
když proplakal jízdu ve vlaku
věčné dítě - div dospěláků
zaslouží ty louže slízat snad
jak se to dělá pak bude znát
blbec z hvězd a děsnej amatér
proč s tím týpkem pláčeš, proč, ma chére?
zcela jistě přepísk limit slz
vždyť sám rozplakal všech devět múz
pod pražským orlojem pláčou dál
a on v tý dálce pláč v spánku vzdal
Přečteno 269x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, padající do neznáma, labuť, Skalsky Pavel, Markéta Hl., jita.1965, nejsembásník, spare, LucQa, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)