Ticho ...
Anotace: Když je človeku úzko vymýšlí hlouposti, já vím ...
jen pohled jen zavřený
jen smítko jen prach
jen ticho a vílí kvílení
jen tma a milosrdné vraždění
Jen sen a jen otázka
jen milosrdná poslední procházka
jen přítel, jen vrah
jen úsměv, v něm strach
jen nic, jen tělo
a nic z toho co kdy chtělo
jen prázdná obálka
jen v pohledu prosba a otázka
Jen pohled zavřený ?
Jen ticho a kvílení ?
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Sýkorka07, no.signal
Komentáře (1)
Komentujících (1)