Anotace: a nestačí se vracet.....
život je odměnou o kterou někdo stojí až moc a druhý nikoli, ale musíme ho žít tak dlouho dokud neuděláme vše co jsme si předsevzali...
19.04.2009 15:21:00 | Lady L
Někdy na malou chvílu ztratíme koleje, ale nande se vždy někdo, kdo nás na ně zpět vrátí.
19.04.2009 14:46:00 | NikitaNikaT.