Jemně

Jemně

Anotace: ..možná je to reportáž....Do nitra...

***
Je mně jen půl
bez nastražených slechů
Bez přísných očí
bez povzdechů

Kde asi druhá
má půlka?
Kdo ji střeží?
Šla napřed?

Já radši běžím...
rychle za Ní...

Je to maratón.

Po všech koutech
Po všech cestách
všechny čerty šacuju
Křídou po zdech
píšu vzkazy
Piju, kleju
trucuju...

Vyčerpaně
padám na zem....

Poloviční Blázen,
napadá mně....

Zevnitř se ozve:
„Blázne celý... “

„Ten,
kdo stále chodí
hledat ven
a přitom
dveře dovnitř
dokořán
je blázen celý....
Nenajde.
Mine.
Zanikne
a sám.....“

Mám strach
ale nemám na vybranou
Chci Tady být celou Janou.

Tak tedy....
ťuky,ťuk...
na dveře...


„Jen dál,
vstupte bez meškání....“

...Je tu vlídno
a cítím se tu svojí paní....

Asi tu zůstanu.
Zde v Ní
a ona ve Mně.
Chci Ji objevit celou.

....Ale Jemně
Autor zvířenka, 19.04.2009
Přečteno 335x
Tipy 22
Poslední tipující: René Vulkán, shakespeares, Bean, Indigo, Marfuša, Holis, Tygropes, jedam, Marupiara, enigman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to spád.
Asi nejprudší je vodopád
v části ...šacuju, piju, kleju, trucuju

19.10.2011 16:14:00 | René Vulkán

když tak přemýšlím nad tou Janou..
tu svojí jemnost..
už bude mít danou..
snad sem tam netvorem
však většinou pannou
vítá svět náručí..
a těšívá se..?
nashledanou..

16.05.2009 07:21:00 | Bean

výborné

28.04.2009 10:20:00 | Marfuša

Jo !!!

22.04.2009 09:12:00 | Marupiara

z obou polovin...

20.04.2009 18:00:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí