Anotace: ... nádherná neděle ... ranní probuzení se slunečními paprsky ... a myšlenky jinotajné ...
Ty paprsky mě vytáhly ven, ono za sklem oken je to hezké, ale ještě líp, když je člověk pocítí na vlastní kůži.
19.04.2009 18:09:00 | kikis
Působivé a pěkné, kouknuli ven z okna... řekla bych, že aktuální :o) ST!
19.04.2009 12:46:00 | NikitaNikaT.
Krásná jarní neděle..mám rád neděle, ale jen do večera ;-)
19.04.2009 12:42:00 | Chancer