Anotace: ...z drahocené sbíky - Vzácné Okamžiky -
Dneska je mi už konečně o něco málo lépe... když tam tak čtu ten hlad... tož asik si něco dám na zub. Tož jen doufám, že zasekc nebudu míchat věci do kupy, mám prostě za posledních pár dnů... snad divné chutě :o) ale na lásku chuť mám neustále a kdo ví, možná ještě větší! :o)
19.04.2009 18:54:00 | NikitaNikaT.
Kriminalista-zloděj,skoupý na slovo(poněvadž jeho slova jsou maximálně výstižná),ten který nemůže hovořit o hladu(láska prochází žaludkem),nebot láska vybuzuje jemné niance chutí(výsada básníků).O ano, pěkná práce. :)
19.04.2009 17:10:00 | Indigo