Digitální (bez ručiček)
Rozutekly se mi ruce k Tobě na ramena,
jedna se schovává a dělá, že je unavená.
Vůbec mě nevnímají: "K noze! Lehni! Sedni!"
A že prý jsou obě zvané na dotyky odpolední.
Ta drzá schovaná se chechtá pod košilkou
a lechtá mnohem víc, než cítilas´před chvilkou.
Ruce mi utekly a rovnou cestou k Tobě,
až půjdeš okolo, vrať mi je, prosím....(obě)
Přečteno 430x
Tipy 20
Poslední tipující: Lizzzie, Házté, Hesiona-Essylt, Holis, Bíša, Dota Slunská, mamina, Me and you and all the others, kikis, ziriant, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)