TRENAŽÉR
***
Trenažér života
koupil jsem ve frcu
mosazi zlacený
dal jsem ho do pucu
Zubaté převody
jedna velká páčka
sedátko kožené
leštěná stupačka
Nased´ jsem na ten stroj
potáh´ jen start veksl
rachot se rozhostil
ani jsem nehlesl
Nechám se unášet
zážitky z dětství
to vám je paráda
mít iglů z větví
Hodím tam pubertu
nestíhám sledovat
svaly mi narostly
pořád mám jenom hlad
To už je dospělost
mléko už neteče
bradu mám zarostlou
jsem chlapem člověče
Hodím se do latě
nabalím hezkou kost
zase mě nechala
bylo to jen pro zlost
Kámoši zestárli
ženy mě nechtějí
co je to za přístroj
raděj jej rozbiji
Když jsem chtěl vystoupit
udělat pořádek
dostal jsem facana
sedl jsem na zadek
Přístroj mě trénuje
nenechá odejít
celý ten koloběh
prý musím dokončit
Tak tady sedím jen
nadávám osudu
v životě cvičném
trh´ jsem si ostudu
Nemá to zpětný chod
jen stále měří čas
proč jsem já bláznivý
života kus propás´
Bojiště života
to je ten pravý tip
tam se dá trénovat
nejenom planě snít
Tak jsem se probudil
natáhl gaťata
vypadl do ulic
třeste se děvčata
***
Přečteno 352x
Tipy 47
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, 5thelement, Íá, Kapka, Bíša, labuť, Mbonita, LucQa, Alasea, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)