Zůstaň zakopán
zapomněla! chápeš?
nechce tě znát, neměls jí rád
nelez jí na oči, na svatouška nehraj si
zůstaň v kobce schován,
nechovej se jak proradnej Don Chuan
zapomněla? tak co to na ní zkoušíš?
hraješ si a jak mlsnej pes jen kolem kroužíš?
jsi trapnej a ubohej, nemá tě ráda...
a kéž by ani nikdy neměla
Komentáře (0)