Anotace: co přivál vítr
má krásnou atmosféru!
04.05.2009 20:37:00 | okousaná od světlušek
kvítí mého srdce...kde je ten komentář, ketrý jsem tenkrát nenapsala? Si ostuda(samo, myslím sebe..:-))
29.04.2009 21:09:00 | kikis
uz to slovo kopretina zni tak zvukomalebne, je krehka, presto odhodlana prosadit si svou, sebevedoma, slicna, proste neodolatelny namet na basen. a vysledek za velky tip.
24.04.2009 21:46:00 | Dota Slunská