čas v dlaních
...
zkrze mříž v roletách
pokoje šedého,
hřejivé pozdravy
na zdi slunko si píše,
v dlaních svých prohlížím
nádherná motýlí křídla,
dávno již minulého času..
než zvednou se zase k letu
vnímám ty barvy
v nichž skryly se plátky růže
..té první..
jež voněla tvému milému nosíku,
..přání..
vězněná v klícce zlaté
od které nám zabavila realita klíč
i pár drahokamů třpytivých
co uronilas ze svých řas
vím že se do dlaní
zase mi vrátí
a připomene se pomněnkovým pohledem
a já po něm pošlu dotek hřejivý
člověku ,který ho do dlaní
vezme snad někdy
té , která pro mě tolik znamená
...
Přečteno 328x
Tipy 7
Poslední tipující: ziriant, Bíša, anděl s modrými křídly
Komentáře (0)