klíčovou dírkou
Anotace: ... meloun neprostrčíš ... http://www.youtube.com/watch?v=oab0_cSafws
modrý úsměv
co pohladí tvář,
setře slzy,
které kanou
do přívalových vln
chladivého oceánu
smývajícího prach
z milujících očí
svět se točí dál
a ten můj?
zpomaluje
k hranici
tepové frekvence
blížíc se klinické smrti
nádech
výdech
ač proškolen v první pomoci
jsou zranění,
která nelze ošetřit
odborně je nazývají
neslučitelná se životem
a nám trvalo
jedno takové odhalit
několik světelných let
nelituji
kouzel a čar
nelituji
lásky a her
nelituji
sázky a ker
ledových
které
uvěznila naše těla
hluboko
pod bodem mrazu
létám bez křídel
padám rád
na hubu
vlastního čarovného kruhu
vnímání všeho a všech
uchopil klíč,
odemkl dveře
.
jejich třinácté komnaty
Přečteno 327x
Tipy 46
Poslední tipující: 5thelement, fab four, kikis, jedam, Lucie Teru, 6thSun, Dota Slunská, excited, Lilly Lightová, Noc17, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)