Sociální téma s lehkým úsměvem na rtu zvládnuté, včetně jemně dvojsmyslného závěru. (Vždyť oni tam s rukama až na dně pracujou, šetří komunálním třídírnám práci.)
21.04.2009 00:21:00 | Špáďa
Závěr je úsměvný, ale některé lidské životy k pláči. Přesto jsme to stále, jen my samotní lidé, co určují běh života... jeho štěstí, či neštěstí...
20.04.2009 15:42:00 | NikitaNikaT.
Dobře, když nechceš, nedávej. Jdu teda pracovat! A taky nedám!
Kecám, dám. ST
20.04.2009 00:44:00 | Zasr. romantik
:o) tož chudáci,svou práci nedělají pro mzský plat ale aby první byli u teho až půjdeš svůj odpadkáč vysypat...
:o)))
ale na druhou stranu to noční psaní asi stálo za to...:o))
19.04.2009 23:57:00 | jedam
jo...
19.04.2009 23:21:00 | rybí prdy