Než umřu
Anotace: ................
Než umřu
chtěl bych ochutnat tvojí lásku
na cestě životem
dálnicemi které vedou
různými směry
v dlaních napsané
osudová setkaní
která životy mění
okamžiky touhy
Tvá láska sílu mi dává
ztracení jsem v životě
dovede mě
snad kompas
do Tvého města
kam dorazím
to nevím
cesta nekončí
která mě nalezne
to nevím
v kapse mám pomačkanou fotku
léty vybledlou
na ní je neznámá postava
jsi to ty
za kterou v autě jedu
jsi jen přelud
ve snu
v žízni blouzním na poušti
nebo skutečnost
hadem z ráje napovězena.
Přečteno 289x
Tipy 34
Poslední tipující: lucajda89, Pešulka, strašidýlko-střapatý, labuť, Bíša, Thesssinka, Mbonita, 5thelement, dream in emptiness, LucQa, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)