V tajemném zákoutí
v hloubi mé duše
skryté je
tajemství
Ta slova
jež nesmíš slyšet
proklela lásku naší
v šílenství
Na prahu smrti
chci vidět tvou pravou tvář
v šepotu slzavých rán
dojít dál
Oči mé vidí teď
padlé hvězdy zář
i když jsi byl dál, byl jsi blíž
než ses mi zdál
Vracím se sama
do zámečku pod nebesy
po stopách tvých
nemůžu už jít
Zase sněží
jen ty tu nejsi
a já bez tebe
nemůžu žít